Algemene richtlijnen voor het bouwen van kerken

De volgende kerkbouwregels zijn een uittreksel uit het schrijversboek “Before You Build”. Deze gemeentebouwregels zijn geordend uit een assortiment van bronnen, waaronder lange perioden van betrokkenheid om te zien wat echt werkt en wat niet. Gebruik deze regels als een beginfase voor het regelen, maar als het niet teveel moeite is, houd er dan rekening mee dat dit algemene regels zijn voor een programma voor het opbouwen van een gemeente, en deze hebben allemaal speciale gevallen en modificatoren, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Over het algemeen zou u ongeveer 1 stuk land voor elke honderd individuen moeten meten. Dit houdt rekening met je structuur, voldoende stoppen, groene ruimte, entertainment en storm om het bord water te geven. Deze ruimtebehoefte zou enorm worden verminderd in een grootstedelijk gebied waar on-road of openbare stopplaatsen toegankelijk zijn.

Plan 1 parkeerplaats voor elke 2,25 personen tegelijk in de buurt. Dit zal waarschijnlijk niet bepaald de noodzakelijke tussenstop zijn bij de stad of provincie, maar des te nauwkeuriger de werkelijke behoefte weerspiegelen. In eerste instantie wilt u eigenlijk minder stoppen, in ieder geval moet u anticiperen op voldoende stoppen voor de volledige limiet van de kantoren, ongeacht of u ervoor kiest om u op lange termijn te ontwikkelen.

Om meer te weten te komen over het verlaten van de voorwaarden voor een toekomstig structuurprogramma, laat iemand de parkeergarage binnengaan en voertuigen controleren gedurende een tijdsbestek van meerdere weken, naast een behoorlijke deelname van iedereen in de buurt. Scheiding van de volledige normale deelname (heren, dames en jongeren) door het normale aantal voertuigen. De uitkomst zal vermoedelijk ergens in de buurt van 2 tot 2,5 personen voor elk voertuig liggen. Verhoog dit aantal met de limiet van uw nieuwe kantoor en dit zal u het aantal parkeerplaatsen onthullen dat u eindelijk nodig zult hebben om iedereen te stoppen om uw structuur volledig te vullen.

Meter in de buurt, waardoor er ongeveer 100-110 voertuigen voor elk deel van het land zijn. Georganiseerd (stopdekken / carports) is ZEER duur. Hoewel georganiseerde stopzetting aanzienlijk kan leiden tot stopzetting per stuk land, moet u deze gebruiken als al het andere faalt vanwege de aanzienlijke ontwikkelingskosten.

Vereisten voor veilige zitplaatsen variëren gewoonlijk van 10 tot 15 vierkante voet voor elk individu, afhankelijk van het ontwerp, het type zitplaats, het voorbeeld van de zitplaats en de totale grootte van het gesticht. Het toneelgebied moet onafhankelijk van het zitgedeelte worden bepaald, dat enorm kan verschuiven tussen plaatsen van aanbidding.

Door stoelen te gebruiken in plaats van stoelen, kunt u voor het grootste deel meer personen in een vergelijkbare ruimte plaatsen, misschien wel 20% meer. Met zitplaatsen kunt u bovendien uw asiel opnieuw configureren, afhankelijk van de situatie om verschillende soorten gebruik te helpen (bruiloften, zondagochtendadministratie, gelegenheden, gebruik in de lokale omgeving, partnerschap, enzovoort)